lördag kväll

I kväll skulle jag egentligen vart på culturen och dansat loss men det vart inget där. Istället får jag vara med min älskling vilket jag inte vart besviken över, jag tycker egentligen mer om mysiga hemma kvällar än party kvällar. Så nu blir det käk med min söta. hej hej hörs i morgon!


Jag blir irriterad på..

..Personer som inte kan umgås med vem som helts. Till exempel så har jag ju precis börjat i en ny klass och jag fick frågan vem hänger du med då. Ja sa såklart vilka jag va med och då svare personen men åå hon. Då svara jag vad är det för fel på henne? Ne då sålart kunnde dom inte säga nått mer än att den personen verkade dryg. Men hallå?! Så säger man väl inte om en person som man inte ens känner. Det är väl bättre man antingen är tyst eller lär känna personen för att få en uppfattning om den. Ett annat exempel jag har är når någon person blir emot en hel grupp. För det första ska man ju inte indela personer i olika fack även om de allra flesa personer jag gör det. Jag själv gör också det men det behöver inte alltid vara negativt, så länge man inte är emot någon grupp. Men det finns ju vissa som gör det tyvärr. Flera gånger har jag hört nej man jag kan inte gå dit för att det kommer komma massa 92:er dit eller allt vart förstört för att det kom massa 92:or dit eller umgås du med 92:er det kan du ju inte göra. Jag kan förstå snacket om man går i nian och ska göra nått och det bara kommer sjuor dit hur kul är det på en skala. Men har man kommit upp till gymnasiet borde man kunna umgås med de flesta även om det är ett eller två år yngre. Det är ju inte ålderna som beror på hur man är, det är ju hur man är som person och självklart hur mogen man är. Det finns ju dom som aldrig växer upp. Man skulle ju inte direkt säga jag kan inte vara här eller gå på det där för det kommer bara finnas läkare där. Samma sak. Det är ju inte så att man känner alla läkare, eller hundägare eller 92:or. Man ska alltså inte dra alla över en kant. Ibland kan jag också göra vissa saker men jag försöker verkligen att inte döma folk efter uteseende ålder och så vidare. Man får påminna sig själv varje dag om det. Men vissa grupper förstår jag att man håller sig undan. Jag vill ju inte direkt lära känna någon knarkare eller kriminell person. För de dem hålller på med är ju både olagligt och farligt så såna personer är det bara att försöka hålla sig undan. Men självklart är dem också trevliga och gör bra saker men eftersom att de också gör dåliga saker så är det lika bra att hålla sig undan. Jag är själv släkt men en före detta knarkare/alkolist och när den personen var som värst inne i drogerna så tog vi avstånd från den personen. Men dag är personen fri från skitenoch vi kan umgås.

Det vart kanske inte det jag tänkte skriva om från början men det jag vill säga är att:

  • alla är olika respektera det.
  • man kan umgåsmed dem som är två år yngre men även dem som är massa år äldre. Beror ju på hur gammal man är själv. Och hur man är som person.
  • Det känns som jag skriver en uppsats i skolan
  • eller som att jag försöer leka någon psykolog som försöker rädda världen.

Haha lika bra att ge upp nu. aja fick skriva av mig lite grann iaf. inte så bra formulerat kanske man orkar inte korrigera. Plus att de inte går för har ni varit med om att de försvinner när man ska ändra nått. Då dras det ihop och det man först skrivit försvinner framifrån. Förstår ni ? Varför blir det så? Hur gör man för att få bort det?


Dagens


Converse
Chinos
Kofta
Vitt basic linne
=
enkelt men snyggt ;)

Not lost

Helt otroligt att jag fortfarande har läsare här på bloggen trots att jag har blivit dålig på att uppdatera. Nu börjar jag få tillbaka sugenv att bloggga igen när jag ser att ni är kvar. Idag är det Måndag och jag gick i skolan 8.15- 15.30. Skoldagen var riktigt rolig. Matten är den enda lektionen som vi kommit igång att arbeta på tycker jag. Jag vill börja lära mig saker nu och plugga. Varför ska starten vara så seg? På historian kollar vi på den första Arn filmen så det är chill. Men den är ju sorglig när jag vet vad som händer i tvåan. Nu ska jag gå och äta en bulle som mamma bakade igår. Hörs kanske senare :)

Tea time

I helgen har jag mest umgåts med Jonathan. Han fyllde år i går så då bjöd jag honom på bio, mysigt vare. Idag ska jag ta det lungt det har jag ju gjort hela helgen så lika bra att förtsätta på det spåret. I morgon är det skola igen och det är väl okej. Jag skulle egentligen jag haft sovmorgon i morgon, men nu ska jag läsa både matte A och matte B i ettan så då har jag fler lektioner än om jag bara skulle läst matta A så då rök min sovmorgon på Måndagar. Inte mycket att göra åt, det är ju skönt att bli klar med matten. Jag gick upp tidigt idag för Jonathan skulle jobba så då gick jag upp sammtidigt som honom. Så tidigt var det inte klockan var nio, det är en bra tid att gå upp. Nu ska jag dricka upp mitt te sedan åka till stallet.  

Torsdag

Skolan idag var bra. Hade ett matte prov men det var inte så allvarligt. Jag har tappat blogg suget lite och tänker nu inte ta bloggen så seriöst utan skriver lite när jag vill. Känner säkert bara så idag. Har säkert hittat suget imorrn igen ;P Nu ska jag träff mirre & amila. Hejhej!

Trött trött

Idag var då första skoldagen. Jag slutade redan klockan ett men då var jag jätte trött så jag sov i två timmar efter skolan. Trots de är jag jätte trött nu med så ska gå och sova snart. Schemat var bra, ska inte klaga. Kunnde nästan inte blivit värre än i nian. Klassen verkar också bra. Mest tjejer hela 21 st endast 6 killar. Inte så många som kommer från köping så det var många nya ansikten för mig vilket alltid är trevligt. Nu längtar jag efter att få börja pluggga historia, samhällskunskap och svenska. Det är mina favorit ämnen, jag vill lära mig massa. I kväll var jag även på kusen möte. Jag tycker det är viktigt att man engagerar sig i sin klubb som i mitt fall sitter jag som vice ordförande i ungdomssektionen. Det är ett stimulerande och roligt jobb men det tar ganska så mycket tid. Jag år se hur länge jag kan sitta med. Nu ska jag jag mysa med en kopp te, sedan gå och läsa min bok för att sedan sova. 

Jag börjar känna skillnaden mellan vardag och helg nu. På ett sätt är det skönt. Man får in rutiner och så uppskattar man helgerna mycket mera, men självklart är det skönt med sommarlov också.

Skola imorgon

Efter att jag varit på stan så var jag en liten stund i stallet och borstade Navarino. Sen åkte jag, Felicia och Amila och kollade vilka klasser vi skulle hamna i. Jag och Felicia hamnade i samma klass. Det var fyra år sedan vi gick i samma klass sist. Men det var väldigt skönt att hammna med henne så att jag känner någon. Amila kom inte i samma klass som oss eftersom att hon ska gå natur. Men jag tror att även hon vart nöjd med klassen. Sedan åkte jag hem och åt tacos med familjen, David och Eveline var också här. Men nu måste jag sova så att jag orkar gå upp i morgon. Börjar 8.15. God natt!


Köpte även ett 7 ämnes block och pennor på Bokia idag.

Second hand

Var ju på stan med Amanda och Amila idag. Vi kollade in några second hand affärer. Amanda köpte en väska, Amila en väska och en klocka. Jag köpte en afrikansk prydnadssak.


Amanda hittade ett par Harry Potter glasögon. Men detta ledde inte till något köp.


Jag hade hicka när vi var inne i den där butiken och jag hickade precis när
jag skulle fota därför det är lite suddigt.


De jag köpte. Visst är den fin?

Träning avklarad

Nu har jag kommit tillbaka från gymmet. Det var skönt att träna men jag hade tappat några vikter här och där. Men dem tar jag tillbaka redan nästa gång skulle jag tro. Eftersom att gymmet ligger precis brevid min gamla skola så såg jag många gamla lärare som gick förbi. Vissa kommer jag sakna men jag såg en som jag verkligen inte kommer att sakna. Jag såg hur hon stod bakom busken och tjuvrökte. Amanda gick förbi henne en gång och såg henne göra det och då sa hon till och med att de var just det hon gjorde. Riktigt psyk var hon som lärare.  Nu ska jag gå och duscha sen ska jag möta upp Amanda och Amila och kanske Emmelie vet inte riktigt tror hon är sjuk. Vi ska kolla in secondhand affärerna vi har här i Köping sen måste jag gå till Bokia och köpa allt inför skolstarten. Jag hoppas att vi även hinner med en fika.

Sista sommarlovs dagen

Snart kommer mamma med nyköpt frukost. Hon har varit och ridit och skulle köpa med sig nybakt bröd på vägen hem. Så gott. Jag ska inte rida idag, mamma har ju redan gjort det. Så nu är det dax för mig att komma igång med gymträningen igen. Jag ska inte säga att jag inte tränat på flera veckor för det har jag, rider ju nästan varje dag plus att jag varit ute och gått. Men jag har inte tränat på gymmet på flera veckor. Men idag ska jag det. Men har fler planer under dagen. Ska äta frukost nu sen träna efter det uppdaterar jag er.

Korten från Björn.




Det var mest  folk från min gamla klass där, bland annat Emelie.


Tessan & Fredrik


Hedman & Burnie


Jenny och Anton. Vad kollar ni på ?

Hubba bubba

I morgon kommer nog korten från när jag var hos Björn. Men ska åka till västerås först. Nu ska jag sova godnatt!


Från Björns fest. Jag var bäst på att blåsa bubblor!

Hemma igen

Hej alla läsare. Antalet unika besökarna på bloggen har ökat under helgen trots att jag inte skrivit något. Det är roligt. Lovar att uppdatera er mer under veckan. I går till idag har jag befunnit mig i Jonathans sommar stuga som ligger vid Hallsberg. Där har vi bara tagit de lungt och myst med hans släkt. Vi har fiskat kräftor och haft kräftskiva. Det var den första kräftskiva jag varit på. Jag har inte ens ätit kräftor någon gång före igår. Men nu har jag smakat och det var ingen hitt tycker jag. Det ser ju inte så inbjudende ut heller. Mest läskiga....


Visst ser de läskiga ut?

Snart snart

Snart kommer Jonathan hem. Han sitter på planet hem från två veckors festand på Cypern nu. Jag ska gå och sova nu och när jag vaknar upp igen är min favirit hos mig. Imorgon ska vi åka till hans stuga så blir nog inte så mycket bloggande under helgen. Ni förstår ju säkert att jag vill va med honom nu när vi inte sets på så länge. Puss och godnatt!

Ralph Lauren

Kolla in Ralph Laurens nya rid inspererande kollektio. Blir väl snart att alltid gå i ridkläder då.


Stigbygel som bälte.








Hello

Kvällen igår var helt okej. Lite bilder kommer nog senare. Idag har jag ridigt och det kanon. Han börjar bli fin nu när jag börjat hitta honom. Än är det en bit kvar tills jag fått han där han ska vara men jag är en bra bit på väg. Nu måste jag sätta på mig kläder för jag ska gå ut och käka med Amanda , så trevligt det ska bli. Senare ska vi möta upp Amila. I natt kommer min bästa vän som är min underbara pojkvänn hem. Det ska bli så mysigt jag har saknat honom så. Två veckor var allderes för länge.


Lite skor

Hittade några fina skor!


Egentligen är dessa ganska fula men de va lite coola också på nått sätt.
Skulle lätt kunna åka på mina fötter.


Dessa gillar jag verkligen kankse lite för kalla nu. Men om det blir fint i slutet av
Augusti och början av september så funkar dem.


Dessa är favoriten i alla lägen. Självklart vita.

Ne nu måste jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig. Det är party på G!

Sjukt

Nej det är inte inbillnig de jag och Jenny upplever i stallet. Idag inträffade massa konstiga saker men de allra sjukaste var när vi stod och mockade. jennys mobil ringer och på henns display står det att de äe jag som ringer.
Då frågar hon mig varför ringer du till mig. Jag svadade nej det är itne jag som ringer, min mobil ligger i fickan dessutom har jag inga pengar på den så det går inte att ringa från den. Men så svarar hon allafall och då äre bar når brus eller nått liknande. Sen kollar jag på min mobil och då står det att jag ringt Jenny fast jag inte har det eller ens kunnat göra det. Helt sjukt!
Nu ska jag sova ett tag senare i kväll blir det nog kanske att gå på fest ;) Bye bye!


Spöken finns dem?

Jag tror på spöken. Jag vet att det finns, det känner jag på mig. På Engsöslott sägs det ju att de spökar och igår kväll var jag på kandelaberpromenad på slottet. Det finns ingen electriciter i slottet förutom i köket så det va fullt med ljus över allt. Precis som förr i tiden. Slottet består av fyra våningar. Från början var det endast en våning men flera plan har byggts på under historien. Första gången Engsö omnäns är redan någon gång på 1100-talet. Vi gick med Katarina Piper som äger slottet som till hört familjen Piper i generationer, hon berättade om historen om engsö och hur det sett ut tidigare, om folket som bott där och så klart om Engsös alla väsen. Vilka det är får ni själv åka dit och höra om. Men på tredje våningen känndes det lite jobbigt att vara på faktiskt. Kan låta konstigt men jag fick en konstig smärta i huvudet när jag va där. Speciellt i kunga rummet var de en mycket tryckande luft. Det var otroligt skönt att komma upp till fjärde våningen efter att ha varit på den tredje. Där känndes luften lättare att andas och det känndes mer lungt och tryggt. När våran guidade tur var slut skiljdes alla på fjärde våningen och man fick själv ta sig ut. Mamma och inger sprang ner utan mig och Josefine så vi fick själva gå ner och eftersom att de ar kväll var det kolsvart så alla ljusen som vi först haft hunnit slockna. Så lite läskigt var de allt att gå där i ett mörkt slott där man vet att de spökar. Jag kan verkligen rekomendera ett besök på Engsö. det har en fi historia att berätta om.

Nu ska jag till stallet med Jenny. Vi tror att de spökar där också. Men där är det inte alls samma känsla som på engsö så de är nog bara är våran fantasi som spökar i stallet.

Fullt upp

En till full bokad dag har snart nått sitt slut. Det började med att jag följde med till Strömsholm. Det var ju inte det roligaste beskedet men det var endå väntat. Känns ju bättre när man vet vad felet är. Synd bara för hon har ju en stor personlighet och är så söt, glad och positiv. Och inte alls så stoig av sig. Men men..Jag och Lotta fikade på Markan innan vi åkte hem också,
Efter så mockade jag åt Nectar och Navve sen åkte jag hem och sov ett tag. Efter de red jag med mamma i skogen jag på Nectar och mamma på min häst.
Till sist nu i kväll var vi på Engsö slott, spökslottet. Nu är jag så trött så jag berättar mer om det i morgon. Kom tillbaka då alla spökfantaster. Godnatt!


Engsöslott


Tv mys med regn.

Dålig uppdatering under dagen kan jag hålla med om. Har varit fullt upp hela dagen. Det gick riktigt bra att rida idag också, iallafall mot slutet. Nu ikväll har jag varit hos Felicia. Det var trevligt , är ju inte så jätte ofta vi ses. I kväll blir det att kolla OS, ridsport som gäller. I morgon bitti ska jag följa men Lotta till Strömsholm med Saga. Så nu  får det vara slut på uppdateringar för idag. En tråkig dag att läsa om kankse. But see you!

Tisdag

Den här veckan är sista hela veckan på sommar lovet. Nästa vecka på onsdag börjar allvaret. Gymnasiet. Det blir förhoppningsvis roligare än nian men jag kommer sakna min klass så grymt mycket. Roliga, glada och smarta 9A.
Nu ska jag borsta tänderna och fixa iordning mig. Sen ska jag sticka ut till stallet och rida med Jenny.


Klassen när vi var i sthlm.

Dagens

Dagens såg iallafall ut så här. Inget märkvärdigt. Nu ska jag sova, sleep good!


Jag älskar mina skor som jag köpte
på vagabond butiken i sthlm.
Sköna och snygga!

Hästkrafter

Idag började en ny termin på ridskolan. Jag red Sultan och det gick fint. Innan red jag min häst Navarino och det gick inte lika bra. Jag kräver saker av honom men han vill inte gå med på det och då blir han arg. Så idag reste han sig på bakbenen. Han är verkligen så onödig. Men då iallafall så vart jag så arg på honom så han inte vågade säga emot nått mer, så sen gick han kanon fint. Bästa gången som jag ridigt honom tror jag. Men att han alltid ska säga ifrån tycker jag är dumt av honom. Han vet ju att han endå förlorar. Men de är ju lite kul också på nått sätt. Om han gjorde allt jag sa hade jag inget att kämpa mig fram till. Men jag tycker mycket om min häst, han är en riktig pärla även om han säger ifrån.


Hästar tillhör verkligen de bästa jag vet. De vill göra sitt bästa för att ryttaren ska bli nöjd och stävar efter att få de där berömet och tecknet på att nu gjorde jag rätt. Hästar ger mig livskraft och om nått är jobbit så går man till stallet där det är fridfullt och avkopplande. Ridning är avslappnade för man kan bara tänka på att rida när man rider. Alla andra tankar är bort blåsta, det är riktigt skönt. Den bästa känslan är när man är ett med sin häst, att samspelet mellan oss fungerar då är jag tillfreds.

Hairstyle

Jag lovade ju att visa frisyrerna som gäller. Här kommer ett axplock från Björn Axéns kollektion 08. Enjoy.



Jämnlång page med stora hollywood lockar
som ger mer volym.


Kort klippta frisyrer funkar fortfarande.


Frisyren är väldigt 70- tals inspirerad med
rundning vid ansiktet.

Min personliga favorit. Blond, rak och snygg.


För killar gäller detta. Kort lugg med skarpa linjer
mellan långt och kort. De lite längre partierna ger
mer volym med skurna toppar.


En ganska slarvig men avslappnad frisyr där
luggen är lång men istället en något mer
uppklippt nacke.

Vems?



Dessa skor står i hallen och jag vet inte vems det är. Nån som känner igen dem ?

Sallad till frukost

Idag gick jag upp vid tolv men så fastnade jag framför teven. Det händer aldrig, kollar nästan inte ens på tv. Men nu är klockan ett och jag måste äta frukost. Men eftersom att de är lunch tid så blir det nog att äta lunch på en gång. Ska åka ner till Café Latte och köpa en sallad. De är bara de att då måste jag ut och cykla i denna blåst, men men överlever nog det.


Badlands

Nu sitter jag och lyssnar på the boss. I går tipsade jag ju om lite musik. De va från hyfsat okända band. Dessa band tillhör inte favoriterna i min spellista ska sägas. Favoriten är Bruce Springsteen. Jag såg honom live i December och sedan dess har jag inte lyssnat på mycket annat. Med undantag då jag skulle på Kent och Håkan konsert, just den veckan var de dem som rullade i högtalarna. Men nu Bruce tillbaka igen. Hans musik är legendarisk och tidsfri, låtarna kommer att hålla i flera hundra år till. Han använder mycket magnifika instrument som fiol, munspel och saxofon. Man tröttnar aldrig ! 
Jag är intreserad av frisyrer och hår så jag har kollat in några hårtrender som jag tänkte visa för er i morgon. Ses då.



Bild från Håkan konserten och även den innehöll en hel del blås instrument.
Jag gillar verkligen hans Led Zepplin t-shirt som han hadde på sig där.

Pizza? Nej tack!

Snart börjar skoan igen. Ibörjan av lovet var jag riktigt duktig på att träna. Pumpade på gymmet mint två gånger i veckan plus att jag red varje dag. Sen la jag av och åt istället massa godis, pizza och drack cola. Så har det vart ända tills nu. Det har vänt och jag är istället jätte sugen på att träna och äta mat som är bra för kroppen. Melon har blivit mitt favorit snacks. Idag har jag ätit en hel galia melon. Det är så gott. Jag såg ett klipp från topp hälsa där de provade olika detox-drinkar. Jag fastnade för en som bestod av vattenmelon, lime och ingefära. Mums så gott de lät, och nyttigt var det ju också. Blir nog att göra en sån någon dag.

I like

Jag red ju med Jenny i skogen och det gick bra. Fast de började regna så de vart galopp hem. Jag var ju hos Amanda igår och då hittade jag dessa heta skor som var ny inköpta för hennes del. Jag måste ju erkänna att jag vart lite avensjuk på dem.

 

Att sitta still är inte bra.

Det var jätta skönt att vara ute och gå, gick hela ullvi backar runt. Fick även ett samtal av min gulligull oxå. Han är ju på Cypern och de var bara han som hade gått upp. De andra låg fortfarande och sov när klockan vart 12 här hemma. Fattar inte hur man kan sova bort massa solning när man är utomlands. Skulle jag aldrig göra även om jag festat hela natten. Men min Jonathan var ju iallafall duktig som satt vid poolen. Nu ska jag ut i skogen och rida med Jenny. See you later!  

Godmorgon

Nu har jag precis käkat frukost och ska ut och gå med Amanda nu. Det är nå fel på min tumme, det började igår. Den rycker och det är jätte obehagligt. Jag vaknade av att den ryckte. Hoppas det blir bättre!
Hörs senare !

Hungrig varg i natten

Nu gott folk får det bli sängen för min del. I morgon förmiddag ska jag ut och gå med Amanda. Kvällen var trevlig förutom att det höll på att börja brinna. Hela lägenheten vart helt rökfylld på grund av någa popcorn. Luktade inte bra och nu stinker jag en massa rök. Godnatt!


Popcornen som höll på att starta en brand!

Dagens

Klart att man måste ha dagens när man har en blogg.
(orkade inte leta efter digitalkameran så fick bli med mobilkameran, kvaliten är ju inte på topp men får duga)
 

Jeans: Härliga bootcut jeans från mammas garderob som man knyter i midjan.
T-shirt: Cheap Monday
Kofta: Vila


Nu ska jag kila över till Amanda och träffa söta Amila som har vart borta nästan hela sommaren, blir att ta det lungt med dem och bara prata :)

Jag bor på ett zoo

Efter att jag klippt gräset så städade jag mitt hus. Jag har ju ett eget hus, inte så att jag flyttat hem ifrån eller så (inte än iallafall) utan det står på tomten. Det är riktigt skönt att ha det egna lilla huset att krypa in i när man vill va ifred eller mysa med en viss person. Det är inte lika kul att jag måste städa det själv. Mamma och pappa bryr sig ju inte hur det ser ut hos mig de är ju endå aldrig där. Så det är jag som måste städa det, och visst de flesta i min ålder brukar ju städa sina rum själva så inget konstigt med det. Det är bara det att jag inte kommer mig för så ofta att städa där. Så när jag väl gör det brukar jag träffa på massa olika små äkliga djur. Som idag till exempel sög jag upp tre stycken spindlar!!!!! Usch säger jag bara, jag hatar spindlar. Men att jag aldrig lär mig att jag måste städa en gång i veckan. Säger till mig själv varje gång att skärp dig nu Evelinn. Men blir aldrig så, förens nu. Nu menar jag verkligen att jag ska skärpa mig. Vill ju inte direkt sova med spindlar i sängen.

Ibland gör man rätt ibland gör man fel

Nu har jag precis klippt gräset. Tänkte gå ut och gå men då kunnde jag lika gärna klippa gräset då det ger ungefär samma motions nivå, vi har ju ganska så stor tomt och så. Under tiden som jag gjorde det hade jag på mig pappas hörselskydd med inbyggd radio. Riktigt bra uppfinning måste jag säga. Då hörde jag Markus Krunegårds nya singel Ibland gör man rätt iblandgör man fel, den var riktigt bra vill jag säga. Jag har aldrig lyssnat på han  förut men blir väl att göra det nu. På tal om uppfinningar så tror jag att cykeln är min favorit upp finning. Vilken är din ?

Bästa uppfinningen eller?

Dålig start

Det vart inte så mycket av min blogg. Jag tappade helt sugen efte de första inläggen. Men nu känner jag ett sug igen, bara hoppas på att de håller i sig. Tänkte börja med om att tipsa om den där schysta musiken jag utlovade att göra för två månader sedan.

De första är ett band från tyskland. Det lirar lite Electro/ Indie och kallar sig för Digitalism. De är väl igentligen ett ganska typiskt electro band med coola ljudeffeker. Det är inte jämt jag klarar av att lyssna på sån musik, men om är jag på rätt humör kan de va riktigt bra. Besök gärna deras MySpace sida, http://profile.myspace.com/digitalism

Digitalism

Nästa artist är Fiest. En tjej från Kanada som också spelar lite åt Indie hållet. Till skilland om Digitalism är det här lite mer soft och avslappnat. MySpace sidan är, http://www.myspace.com/feist

Fiest

Sits ut är det CocoRosie, tror faktiskt att de är två systrar från Frankrike. De är lite mer åt de popiga hållet med bas och trummor som grund i musiken. Jag skulle säga att de som är speciellt med dem är deras röster, som iallafall jag tyckte stack ut lite extra. MySpace, http://www.myspace.com/cocorosie

CocoRosi
Dessa tips fick jag faktiskt av en annan vet inte riktigt vad jag ska kalla han för men typ granne, pappas polares barn, en bekant aa nått sånt är han. Han heter iallfall LinusRicard och jobbar som fotograf. Men nu har ju även jag delat av mig av dessa tips till er :) Linus har ju en hemsida också som är http://linusricard.com/. Där kan ni se några av de kort han tagit, bland annat de på min bästa vän Jenny. Hon modellade lite med en vid balett klänning. Ta en titt vettja !


RSS 2.0